Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Anton tog bilden på den snygga tjejen som syntes till på årets Dreamhack.
Anton tog bilden på den snygga tjejen som syntes till på årets Dreamhack.

Snygg singeltjej observerad på årets Dreamhack

Publicerad: 2010-11-30

Årets vinter-Dreamhack avslutades på söndagen.

Så nu har Starcraft II- och Counterstrike-vinnarna korats och PC-processorernas extra kylfläktar tystnat. Arrangörerna håller som bäst på att panta de Jolt Cola-burkar som fyllt golvet till mässhallen Elmia i Jönköping och spelarna sitter på SVT Play och tar igen de de e-sportmatcher de missat samt kollar igenom de bilder som tagits under den gångna helgen. Man tror att man kommer att få in tillräckligt med pengar på panten för att desinficera mässhallen. 

Anton Tallgren kallar sig "Zl4auter" när han spelar CS, och det var också under en paus i CS-spelandet som han av av en slump observerade en kvinna av okänd ålder (men troligtvis "runt 18-22") som han, utan att behöva stretcha på begreppet, skulle kalla "snygg". Anton hann även ta en bild, smygtagen och lite suddig - men det syns klart och tydligt att tjejen är snygg.

Det är första gången något liknande händer och runt om i världen är detta en enorm händelse som det skrivs om i flera av de stora game-magasinen, samt i ett otal forumtrådar och IRC-chattar världen över.

Anton Tallgren startade själv den ursprungliga forumtråden i Fragbites forum:

- Jag startade tråden innan jag hade fått över bilden från min digitalkamera till datorn, överskriften var "Den snygga tjejen på årets winter-Dreamhack". Folk var ju snabba att skriva "troll!" och "är det du som är sovsäcksrunkarn?" i tråden, men sen när jag laddade upp bilden så tystnade de. Sedan spreds sig den här länken. Det har ringt folk från hela världen för att intervjua mig.

- Därför att det här är något sensationellt, något som aldrig tidigare skådats. En snygg tjej på ett LAN! Som dessutom verkar vara singel! Det händer ju någon gång per år att nån lyckas lura dit sin snygga tjej för att visa upp henne för hela Dreamhack, men de flyr snart när de känner blickarna och lukten, säger Anton.

Nu återstår bara, att på någon av de tusentals bilderna som tagits, lokalisera en snygg singelkille.

 

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam