Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Dagens Industri har avslöjat en kriminell komplott bakom Juholts kandidatur.
Dagens Industri har avslöjat en kriminell komplott bakom Juholts kandidatur.

Juholts hemliga komplott avslöjad

Publicerad: 2011-03-28

Dagens industri kan idag avslöja en hemlig komplott som ligger bakom Håkan Juholts hela kanditatur för att bli Socialdemokraternas partiledare.

Bakom Juholts planer för partiposten ligger själva verket en avancerad plan för att tillsammans med sin partner utföra bedrägeri, stöld, kidnapping och människohandel.

Första steget skulle varit att vinna nästa Riksdagsval, när Juholt sedan väl kommit till makten skulle han enligt planerna arrangera så att ett fullastat flygplan från Fritidsresor försvann under dess återfärd från Thailand.

När flygplanet rapporterats som försvunnet skulle Juholt med sin partner ha planerat att kräva ut pengar för de 200 saknade passagerarnas bagage. Passagerarna i sin tur skulle tas omhand av Juholts inhyrda piratband med bas i Indonesien och säljas som slavar till olika öriken i sydostasien.

Just Juholts koppling till de Indonesiska piraterna står att finna i ett suddigt svartvitt fotografi på en mustaschprydd person, eftersom mustaschen på fotot är liten och fyrkantig anar man även att Juholt har dolda nazistiska kopplingar, troligen till den ökände Dr Mengele som flydde till Argentina i slutet av andra världskriget.

Vissa källor pekar enligt Dagens Industri även på att resenärerna från flygplanet skulle utsättas för just experiment i Argentina, utförda av Dr Mengeles barnbarn.

Linus Paulsson, chefredaktör för Dagens Industri berättar om tidningens scoop;
- Det är synd att media inte bedrivit en större häxjakt på Juholt och hans partner tidigare, då hade såna här relevanta saker uppdagats mycket tidigare och vi skulle inte ha en kriminell skurk som partiledare för Socialdemokraterna.

Göran Stollerud, professor i medieteknik samt tidsskrifter sponsrade av Timbro har kommenterat händelseförloppet;
- Det är olikt Dagens Industri som är en ekonomitidsskrift att publicera sånt här, det är mer likt Aftonbladet och Expressen, jag undrar varför de gör det?


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: di di2 DI3 DN SVD affarsvarlden sydsvenskan barometern svtdebatt
Annons
Cuzz Cazooka