Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Jag betalade bara för hushållsnära tjänster

"Jag betalade bara för hushållsnära tjänster"

Publicerad: 2010-07-12

Hejsan Linnea,
Jag har problem med både jobbet och omgivningen på grund av ett mycket kort förhållande jag hade.

Efter en uppslitande skilsmässa var jag tvungen att flytta ut från den gemensamma bostaden och bo ensam, samt även var jag tvungen att sköta all städning själv. Eftersom jag har ett tidskrävande yrke beslöt jag mig för att skaffa städhjälp och jag postade i diverse forum på Internet i jakt efter en lämplig kvinna, eller ett par, som skulle kunna hjälpa mig med städning.

Till slut hittade jag en lämplig tjej som kunde tänka sig att städa hemma hos mig och även verkade villig att jobba hårt ifall det behövdes en grundlig städning. Jag chattade sedan med denna tjej ett flertal gånger innan vi bestämde oss för att träffas.

När vi väl träffades fick hon en förskottsbetalning om 2000 kronor för hushållsnära tjänster (städning). I samband med det mötet var det så att personkemin passade så himla bra att hon fullkomligt slängde sig över mig i hallen och sen drog in mig i sovrummet där vi hade sex.

Efter det mötet träffades vi dock inte igen och hon kom heller aldrig hem till mig och städade, antagligen tyckte hon det var pinsamt att hon varit så "lätt" och hade fallit pladask för mig med min teddybjörnscharm. Men hon behöll de 2000 kronorna.

Nu har omgivningen fått helt fel idéer om vad som egentligen skedde, alla verkar tro att jag köpt sex, när jag i själva verket bara letat städerska. Det går tydligt att läsa i min skattedeklaration att jag lagt ut 2000 kronor på hushållsnära tjänster, vad mer bevis kan man kräva? Vad ska jag göra? Hur hanterar jag detta?
Peter

Linnea svarar;
Hejsan Peter,
Du ska veta att även om detta inte reder ut sig är det inte så himla farligt att ha köpt sex, ungefär hälften av alla Svenskar som åkt till Thailand har gjort det, kulturprofilen Bosse Larsson har berättat att han gjorde det som FN-soldat i Egypten.

Kom dessutom ihåg att till och med de mildaste feministerna är ense om att en kvinna bestämmer över sin egen kropp, och att inte staten eller någon annan människa ska ha rätten att bestämma över deras kropp.
Dock är det synd att ditt ohämmade sexliv ska förstöra något i din yrkesroll, är det ett viktigt jobb du har?


En städerska diskuterar hushållsnära tjänster med en intresserad hemägare.
En städerska diskuterar hushållsnära tjänster med en intresserad hemägare.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

Re: kroppsn?ra tj?nster
Varför svarar du så passivt aggressivt? Jag blir ju stött här borta!

Merith Dickhoff, (för 23 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

kroppsnära tjänster
Rekommenderar att skribenten i fortsättningen använder den mer precisa beteckningen kroppsnära tjänster, vilket är en legitim underavdelning till hushållsnära tjänster.

Bwana Bengtsson, (för 60 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jag är svensk
Som svensk har man rätt att avdraga kostnaderna för köpta tjänster i hemmet. Nu vill jag inte låta krass men efter att min fru fick slidcancer så löper jag sex mot kvitto en par gånger i veckan. ?tt samlag redovisas som städning på fakturan och det har inte varit några problem. Renlig är hon också den flickan, luktar som en nyponros, gör hon.

Teodor A Nahl, (för 61 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Namn?
Vad bor tjejen på bilden? Har ett "kök" som behöver rengöras.

Kåt, (för 61 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bildtext!!!
Detta kan vara en av världens absolut bästa bildtexter någonsin. Om Mein Kampf hade varit en bilderbok så hade detta fortfarande varit bättre.

Henke, (för 61 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev