Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Är jag bög nu?

"Är jag bög nu?"

Publicerad: 2009-04-07

Fråga: Hej Linnea, Jag och några kompisar hade en fest för två månader sen och jag drack en vinflaska jag tagit fran mina föräldrars källare plus en massa folköl vi köpte på en bensinmack och sen somnade jag I en soffa. Nar jag vaknade så skrattade alla mina kompisar och sa att en av mina kompisar, Jonas, lagt sin pung I mitt ansikte när jag sov. Det var sant for de hade fotat med sina mobiler också och visade mig. Jag är rädd nu efter att det hänt, är jag bög nu? Eller är det mina kompisar som ar bögar?
Simon, 15 år

Linnea svarar: Hej Simon, detta är ingenting du behöver oroa dig för, det här fenomenet kallas för "teabagging", eftersom det snarlikt att man doppar en tepåse (mannens pung) i varmvatten (en annan killes ansikte). Det kommer från USA och har blivit populärt i Sverige genom så kallade "college filmer" som Porkys och American Pie.

Det är ett fullt normalt beteende hos unga killar som växer upp och vill testa sin sexualitet. En mera känd variant i Sverige är "kuk I örat", den går I korthet ut på att en kille tar sin slaka penis och sticker in toppen av ollonet I en annan sovande killes öra.

Allt detta ar normalt bland unga killar så du behöver inte oroa dig, om du verkligen var homosexuell (bög) så skulle du känna det själv inombords på ett helt annat vis.


Så kallad "Tea-bagging" är ett fullt normalt beteende hos unga killar.
Så kallad "Tea-bagging" är ett fullt normalt beteende hos unga killar.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 39 kommentarer

Orgasm
Sextoysonlinestore.com sell sex toys only from reputable and famous brands, sex toys of the highest quality. This also applies to bondage and other sex products. All our sex toys are durable and maintain a high level of safety. All our sex products are tested and have CE certification.

Sex Toys Online Store, (för 5 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Annonssida
Marknadstorg.se är en av Sveriges bästa annonssida och här dina gratis annonser nå till en bred publik. Marknadstorg har en snygg design, bra funktioner och fantastisk support. På marknadstorg kan du köpa eller sälja saker riktigt snabbt, effektivt och enkelt. Det är gratis att lägga in en annons på Marknadstorg.se. Sveriges bästa säljmarknad med gratis annonser ?

ADMIN, (för 8 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Orgasm
Jag gillar att använda en eller två fingrar och smehttps://chaturbate.com/peregon

Vagina, (för 11 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

KAMAGRA
Kamagra www.intimleksaker.com Sexleksaker www.intimleksaker.com Sex Toys www.sextoyonlinestore.com Kamagra www.kamagra.dk http://intimleksaker.com http://intimleksaker.se http://sextoyonlinestore.com http://kamagra24seven.com https://kamagra.dk

ADMIN, (för 27 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bög pga bajs?
När jag svarvar en brun brukar jag låtsas som om det är en stor chokladbrun kuk som glider ur mig... Ibland präriehundar jag korven och låtsas att den glider in igen innan jag släpper den. Är jag heterosexuell nu?

Vit kränkt man, (för 51 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka